Welkom op de demonstratiepagina van Crowdfunding voor amateurverenigingen!

Helpt u ons mee onze dromen te realiseren?

Via deze speciale website kunnen individuele spelers, teams of de vereniging als geheel dromen waarmaken door een initiatief te starten en een crowdfundingpagina in te richten. Vervolgens gaat de club met vereende krachten aan de slag om deze doelen te bereiken.

Dat kan bijvoorbeeld door evenementen te organiseren, door te collecteren, of door sponsors te zoeken. Bijvoorbeeld door social media zoals Facebook en Twitter in te zetten.

Via de eigen online crowdfundingpagina kan de voortgang live worden bijgehouden. Zo blijft iedereen betrokken en is het volledig helder en transparant hoeveel geld er is ingezameld en waaraan het geld wordt besteed. Is het doel bereikt? Dan komt de droom van de club uit!

Heb je zelf een droom? Start dan een eigen initatief!

Crowdfunding voor amateurverenigingen is een intiatief van ING en de KNVB.

Totaal opgebracht: € 419 002,99

Peter van Baak Peter van Baak
heeft € 400 157,00 opgehaald.
Het Eerste   Team Het Eerste Team
heeft € 718,00 opgehaald.
Juichende  Speler Juichende Speler
heeft € 607,50 opgehaald.