Welkom op de crowdfundingpagina van FC De Bilt

SCOREN VOOR EEN DOEL!

FC De Bilt heeft nieuwe (pupillen)doelen nodig. Scoor jij door ons te helpen bij de aanschaf ervan?

Het amateurvoetbal start vanaf het seizoen 2017/2018 met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Kinderen van zeven tot twaalf jaar gaan wedstrijden spelen op kleinere veldjes en in kleinere teams, waardoor ze vaker aan de bal komen en meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Dit draagt bij aan het spelplezier en de ontwikkeling van ieder kind op elk niveau.

Voor FC De Bilt betekent deze verandering dat wij een aanvulling op onze bestaande materialen nodig hebben. Sommige zaken bekostigen wij vanuit de clubkas, de aanschaf van nieuwe doelen willen we graag samen met jou realiseren. Via crowdfunding gaan we samen scoren voor een doel!

Totaal opgebracht: € 160,00