Crowdfunding tbv Nieuwbouw

03-11 € 20,00 Co Ellens
01-10 € 25,00 Kees Vendelbosch Samen moet het lukken op naar ons nieuwe park
15-09 € 50,00 Cees P. Bel

Help jij ons met een bijdrage voor onze nieuwe accommodatie?

Leerdam Sport '55 krijgt een nieuw sportpark. De werkzaamheden aan de velden zijn inmiddels begonnen, het zal nog even duren voordat de velden aangelegd kunnen worden. Naar verwachting worden de eerste 2 velden in het voorjaar 2020 aangelegd.

Tijdens het wachten hierop gaan we binnenkort aan de slag met het clubgebouw. Keuzes over een tribune, de inrichting van de kantine, we hebben nog veel te bedenken, maar 1 ding is zeker: er is geld nodig.

Wil je zelf een actie voeren en zo donaties bij elkaar brengen? Dat is geweldig. dat kan via de knop "Ambassadeur worden". Donaties kunnen via dit platform worden gedaan en hier is een live tussenstand zichtbaar.

alle kleine beetjes helpen om het sportpark nog mooier te maken, de inrichting van de kantine en de tribune zijn de belangrijkste en grootste uitdagingen om financieel voor elkaar te boksen. elke hulp daarbij is welkom !

als bedankje hebben we wat bedacht om terug te geven aan iedereen die ons helpt....deze lijst is nog niet compleet en wordt in de loop van de tijd aangevuld.

Er zijn (nog) geen Ambassadeurs.

Beloning

• Vanaf € 5,00: Eervolle vermelding
    Als dank voor je bijdrage ontvang je een eervolle vermelding op dit platform. iedere maand zullen we de lijst aanvullen met namen van onze donateurs
  • Vanaf € 9,99: Donateur van de maand
    Degene met de leukste tekst bij de donatie, die zetten we in het zonnetje op de site en social media
  • Vanaf € 10,00: lot uit de loterij
    bij meer dan 10 euro krijg je een lot waarmee je een mooie prijs kunt winnen !
  • Vanaf € 20,00: Je kop dr op
    Iedereen die het wil komt op een te gekke foto van donateurs te staan. Die maken we en krijgt een plek in de nieuwe kantine. Zorg dat je dr op staat !
  • Vanaf € 25,00: speciaal donateursfeest
    voor donateurs die 25 euro of meer doneren gaan we een speciaal feest organiseren, zodra de nieuwe kantine is opgeleverd.
  • Vanaf € 50,00: Een sjaal met een verhaal
    Vanaf 50 euro maken we een sjaal met een verhaal, een leerdam sport sjaal die we speciaal gaan laten maken
    Doneer nu
  • Vanaf € 100,00: Haal een meter bier in de kantine !
    Vanaf honderd euro een meter bier cadeau !
  • Vanaf € 250,00: Bedrijfs of vrienden clinic
    Voor. Max 20 personen een voetbal clinic van 1,5 uur !!
    Doneer nu
  • Vanaf € 300,00: je bedrijf op een banner !
    Speciaal voor bedrijven ! Een nieuw sportpark, veel belangstelling en jij staat er bij, langs het veld op n mooie banner !!
    Doneer nu
  • Vanaf € 500,00: Reclame voor je bedrijf !!
    een banner langs het veld. Je logo op de site en reclame in het clubblad.